Bemutatkozás


Az Emplastrum Kft. története és jövőképe

A cégalapítás előzményei

Huszonegy év alkalmazotti jogviszonyt követően, 2014. tavaszán döntöttem úgy, hogy a hosszú évek során szerzett gyakorlatomat, tapasztalataimat és kapcsolataimat a műanyag-feldolgozásban és a termelésvezetésben, saját vállalkozásomban szeretném kamatoztatni.

Szakmai pályafutásom során, a gépbeállítói munkakörtől, a gyárigazgató posztig végigjártam a ranglétrát. Dolgoztam egyéni vállalkozástól a multi környezetig minden cégformában. Több milliárd forintos beruházások tervezésében és kivitelezésében szereztem gyakorlatot. Gépi beruházásokat, üzemépületek építését, korszerűsítését koordináltam az előkészítő munkától az üzembe helyezésig.

A jelen

2006. óta egyéni vállalkozóként tevékenykedtem. Elérkezettnek láttam az időt, hogy az adott gazdasági környezetben céget alapítsak.

Ilyen előzmények után alapítottam meg az EmPlastrum Kft-t.

Olyan szakmai hátteret, kapcsolati rendszert hoztam létre magam körül, hogy lehetőség szerint, bármilyen, a műanyag-feldolgozással, annak technikai problémáinak megoldásával, termelési hatékonyságnöveléssel kapcsolatos vevői igényt ki tudjunk szolgálni. Komplett projektvezetést tudunk vállalni az ötlettől a sorozatgyártásig. Mindezt kedvező magyar árakon, de az európai normáknak megfelelő minőségben!

Fő célom, hogy vállalkozásomat a vevői elvárásoknak, megelégedettségüknek megfelelően fejlesszem, és ezzel megalapozzam egy hosszútávon is működőképes családi cég alapjait. Ez határozza meg mindennapjaim munkáját és a vállalkozásom működését.

Mindezt csak elégedett munkavállalókkal, beszállítókkal és vevőkkel lehet elérni. Én biztosítom Önnek az elégedett munkavállalókat és beszállítókat. Legyen Ön is a mi elégedett vevőnk! Elég, ha működési körünkbe tartozó problémájával felkeresi az EmPlastrum Kft-t, a kompetens és gyors szakmai megoldást bízza ránk!

üdvözlettel: Putz Attila